Zomerstraat in beeld: Poëzie in de Wolvenstraat

Zomerstraat in beeld: Poëzie in de Wolvenstraat

Een Zomerstraat organiseren kan op een laagdrempelige en coronaveilige manier, dat toont de Wolvenstraat. Nadat het geplande jaarlijkse buurtfeest in rook opging, maakte een aantal bewoners werk van het concept Zomerstraat. Het accent van deze Zomerstraat lag op creativiteit.

Verdeeld over twee straten, schreven ze gedichten en plaatsten ze die in een aantal voortuinen. Zo ontstond er een gedichtenwandeling. Voor de bewoners zorgden de gedichten voor een gevoel van samenhorigheid. Mensen komen niet op een fysieke manier samen en toch fleurt de straat helemaal op. De gedichten bleven tot eind september hangen. De Zomerstraatspandoeken aan het begin en einde van de straat maakten het Zomerstraatgevoel compleet.

 

 


Blijf nazomeren op onze sociale mediapagina’s ?

Volg onze facebookpagina>  Volg onze Instagrampagina >