Zomerstraat in beeld: spelletjesroute in Tielt

De Tieltse Joris Lannoostraat is een woonwijk met verschillend op elkaar aansluitende straatjes. Voor het eerst werd er een speelmiddag georganiseerd voor de kinderen van de wijk. Auto’s mochten de straat niet in en er kwam een spelletjesroute langs de verschillende huizen.

Bij elke ‘halte’ op de spelletjesroute stond een ouder of een groter kind om het spel te begeleiden. Voor een aantal spellen stelde de stad Tielt een speciale spelletjeskoffer ter beschikking. Kinderen konden per spel een sticker verdienen op hun Zomerstraatkaart. Voor een volle kaart kregen ze een versnapering. Het enthousiasme bij de kinderen was groot en de hele straat werd ingepalmd door rondrennende of fietsende kinderen. Wat de ouders betreft, mogen er nog veel speelnamiddagen volgen.

Meer inspiratie en tips >


Blijf nazomeren op onze sociale mediapagina’s ?

Volg onze facebookpagina>  Volg onze Instagrampagina >