Geef jullie mening over de Zomerstraatcampagne

Geef jullie mening over de Zomerstraatcampagne

Beste Zomerstraatbewoner,

De allereerste Zomerstraatcampagne is achter de rug. Graag komen we als organisatie te weten waar we de campagne nog kunnen verbeteren.  Jullie mening, als bewoners van de Zomerstraat, is daarom van groot belang. Vul samen met enkele buren of met het wijkcomité de bevraging in (één antwoord per straat). We gaan met de resultaten aan de slag om nog beter aan jullie wensen tegemoet te komen. We verloten bovendien nog een leuk prijzenpakket voor je straat. 

– Hoe verliep jullie zomerstraat
– Welke activiteit hebben jullie georganiseerd
– Wat was er goed
– Wat kan er beter
– Wat zijn jullie verwachtingen?
-…

Wij zijn benieuwd naar jullie bevindingen en suggesties voor een nog betere Zomerstraatcampagne! Invullen kan tot en met 31 oktober.